Bedrijfsinformatie

Ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, verkeer en vervoer spelen zich af in een dynamische omgeving, waarin mensen en maatschappij, techniek en wetenschap, politiek en bestuur de steeds veranderende context vormgeven tot een uitdagende, maar complexe materie.

In een dergelijke arena zijn projecten uniek, per definitie integraal en interactief, maar zeker niet zonder emotie en betrokkenheid. Processen kennen geen standaard aanpak, lopen door elkaar heen en beginnen soms onverwacht weer van voor af aan. Initiatieven volgen elkaar snel op, proefballonnetjes worden opgelaten en weer lekgeschoten en beleid is al weer verouderd op het moment dat het is afgedrukt. Hier past geen formele structuur met een afstandelijke kennersblik, maar een creatieve geest, bevlogen maar toch zakelijk.

VHD Advies wil die rol voor een opdrachtgever inhoud geven door de ene keer als adviseur en de andere keer als project- of procesmanager op te treden ter ondersteuning van de veelzijdige werkzaamheden. Op basis van goede afspraken vooraf en met een vleugje humor (werken moet ook leuk zijn) wordt doelgericht gewerkt aan de totstandkoming van oplossingen, het maken van ontwerpen of het evalueren van beleid.

Bij dit alles wordt 'de weg er naar toe' niet vergeten, want waar samen begonnen wordt is het ook goed om samen te eindigen.

Menu